Tervehdys!

Aloitin tämän kirjoittamisen koska huomasin nyt matkatessa Manchesterissä, että netistä löytyy hyvin vähän tietoa siitä mitä kannattaisi nähdä tai kokea tästä suuresta kaupungista. En voi myöskään kieltää sitä etteikö se olisi aiheuttanut minulle myös hieman ylimäärästä aikaa parin viikon matkalleni, mutta tästä tämä luppoaja täyttö lähtee. Tervetuloa matkalleni mukaan!

lauantai 11. helmikuuta 2012

Heipä hei maailma!

11.2

Tänään keskustaan! Lean tyttären poika on luvannut näyttää minulle Manchesteriä. Saa nähdä mitäs kaikkea saankaan selville.

Hintataso on täällä hieman korkeampi kuin Suomessa. Keskustassa varsinkin hinnat ovat ylhäällä. Helposti saattaa sokeutua punnan ja euron väliseen eroon. Nopeasti saattaa kerääntyä kolmenkymmenen euron kulut pelkästään ostaessa parin punnan tuotteita. Esikaupunki alueella on tosin huomattavasti halvempaa kuin ydinkeskustassa. Joten jos innostusta riittää niin eikun hyppäämään bussiin ja matkaamaan "landelle".

Eilen vietin kotoisan löhöily päivän asunnolla. Nauttin Suomesta tuodusta Juhla mokka kahvista ja hyvästä suomalaisesta seurasta skypen välityksellä. Asunnolla ollessa tutuksi tuli Englantilanen puhelinmyynti kulttuuri. Suoraan sanottuna vähintään kaksikertaa tunnissa jokin puhelinmyyjä soitti ja yritti myydä mitä nyt ikinä päähän pälkäti. Suurin osa myyjistä kuullosti ulkomaalaisilta, mistä tuli vain mieleen Slummien miljonääri elokuva, jossa päänäytteliä oli töissä puhelinmyyntifirmassa. Voin hyvin kuvitella intialaisten lista kädessä soittavan tänne asuntoja läpi.

Nyt kumminkin suomipäivä on ohi ja takaisin englannin vilskeeseen.

1 kommentti:

  1. I hope you enjoyed the small part of Manchester I showed you!
    If you want, and if you are free, on Monday I can show you the 'Trafic' Centre and the Corner House.
    Take care,
    Emmanuel x

    VastaaPoista